SINT-PIETERS-LEEUW / ESSEN: Chiro Snoopy is op kamp in Essen tegen de Nederlandse grens.
Vanuit hun kampplaats stuurden ze onderstaande berichten door voor het thuisfront.

10 juli 2010 – 16 uur
Ook de rakwi en speelclub zijn veilig op de kampplaats aangekomen rond 16u. Alles is uitgeladen en de tenten zijn opgesteld. Er is een bosje dus ideaal in deze weersomstandigheden. De jongste groepen slapen in stapelbedden binnen. Het is er super proper dat zal nog een hele opgave worden om het zo te houden.
De sfeer is opperbest en wij draaien de klok een uurtje terug, 6u wordt 5u, tijd zat om ons kostelijk te amuseren dus.
9 juli 2010 – 19u50
Nieuws van de fietsploegen: De avond is gevallen, gelukkig onze kinders niet. Iedereen is geheel en veilig toegekomen op de overnachtingsplaats, die qua afstand vooral bewonderenswaardig mag genoemd worden. Onze kerels bv zijn met hun feestmobiel tot in Essen geraakt! De aspiranten jongens eveneens, zelfs al hebben ze 4 platte banden gehad.
De tippers slapen in Kapellen, zij hebben een heel rustige dag met veel uitrusten en zelfs verkoeling in een openbaar zwembad achter de rug. De toppers en aspimeisjes hebben samen een slaapplaats gevonden bij de scouts van Ranst. De tiptiens tenslotte slapen ook bij een scouts, maar dan wel die van Brasschaat.
Ze zijn allemaal kapot, maar vooral voldaan en trots op hun prachtige prestatie.
Wees gerust ouders, ze zijn in goeie handen.
De camion is intussen volgeladen met alle bagage, speelgerij en materiaal om ons 10 dagen lang rot te amuseren. Morgen zijn wij ook weg en kan het kamp eindelijk echt beginnen.

Bron en meer info: http://users.telenet.be/chirosnoopy

Share

%d bloggers liken dit: