VLEZENBEEK: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw en Lennik organiseren op zondag 30 mei 2010 van 14 tot 17 uur de ‘Dag van het Park’ in Domein Groenenberg.
Thema van dit jaar is ‘groen in je buurt’.

Alle activiteiten op de Dag van het Park zijn gratis, reden genoeg om mee te gaan genieten.

• Activiteiten voor kinderen tot +/- 12 jaar.
• De favoriet van iedereen, de koekjesfabriek, is er weer bij. Versier je koekje met lekkers om er daarna van te smullen. Plant ook je eigen tuinkers, en wie weet heb je binnenkort de lekkerste thuis. Of… maak zelf de mooiste strandbloem.
• Verspreid over het hele park zullen de leukste volksspelen en reuzegezelschapsspelen te vinden zijn. En natuurlijk zijn ook de grimeurs op de afspraak; zij toveren elk kindergezichtje om tot de mooiste snoetjes.
• Achteruit stampen om vooruit te raken, een omgekeerd stuur, achterstevoren zitten … Tja, ze heten niet voor niets ‘gekke fietsen’! Fiets het parcours rond, als je durft! Of liever iets rustiger maar toch genieten? Schattige pony’tjes staan klaar om jullie rond te leiden in en langs het domein.
• Vergeet de tekenwedstrijd niet! Maak een mooie tekening en geef die af bij je inschrijving. De 10 winnaars worden in het volgende informatieblad bekend gemaakt. De prijzen kunnen achteraf afgehaald worden, maar niet getreurd, iedereen krijgt een leuk cadeautje bij de inschrijving.
• En als afsluiter krijgt elke deelnemer een lekker vieruurtje!

Domein Groenenberg:
Ingang aan de Konijnenstraat (Vlezenbeek)
Parking aan de Kasteelstraat (Gaasbeek)

Share

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: