BELGIË: – 9 van de 21 door sluiting bedreigde Carrefourwinkels in ons land zouden, onder bepaalde voorwaarden, toch kunnen openblijven. Het zou om 6 hypermarkten en 3 supermarkten gaan. Dat is bekendgemaakt op de ondernemingsraad bij Carrefour.

Voor Sint-Pieters-Leeuw blijft Carrefour volgens de vakbonden bij zijn voornemen tot sluiting.

Persbericht van ACLVB omtrent Carrefour St-Pieters-Leeuw:
Secretaris Filip Lemberechts: “De directie acht de piste om de Carrefourwinkel te St-Pieters-Leeuw open te houden onder een andere formule niet levensvatbaar.

Zelfs in de door de vakbonden voorgestelde van een kleinere winkelruimte acht de directie geen kans tot overleven , dus een eventuele overgang naar een supermarkt sluiten Carrefour uit. Volgens Carrefour kan in dit nieuwe scenario geen financieel rendabel plaatje gemaakt worden.

Het personeel gaat voorlopig te St-Pieters-Leeuw niet over tot acties maar morgen verwachten we na consultaties hieromtrent meer duidelijkheid.”

Share

%d bloggers liken dit: