RUISBROEK: – Tijdens de herfstvakantie organiseert KV Zuun In de sporthal AJ Braillard in Ruisbroek een ‘indoor voetbalstage’ voor kinderen van 5 tot 14 jaar.

2009-11-04-kv-zuun_indoor-voetbalstage-1b
Een gezellige drukte heerst in de sporthal van Ruisbroek waar kleine groepjes jonge voetballers uitleg krijgen van een trainer. Er wordt geoefend op balvaardigheid en het samen spelen in groep. De oudsten hun oefeningen zijn al veel specifieker op het voetbal trainen gericht.

2009-11-04-kv-zuun_indoor-voetbalstage-2 2009-11-04-kv-zuun_indoor-voetbalstage-3
Verantwoordelijke Bart Vanonsem: “ Bij de jongste wordt er een drie maal per dag een uurtje op voetbal getraind. Dat is meer dan genoeg voor zo’n jonge kinderen. Tussendoor spelen we dan andere spelletjes en laten we ze ook wat rusten. Ik hoor van vele ouders dat ze zo ’s avonds al moe genoeg zijn en héél braaf zijn! Door de spelletjes leren ze ook beter met elkaar omgaan en dat is bij voetbal ook belangrijk.
Alle groepen gaan deze week ook een keer bowlen en naar het zwembad zodat het een echt gezellige sportweek wordt.”

Meer info over KV Zuun: www.kvzuun.be

Share

%d bloggers liken dit: