Op zondag 18 oktober 2009 wordt u vriendelijk uitgenodigd op het eetfestijn ten voordele van de projecten van missionarissen van de Pastorale zone Ruisbroek, Negenmanneke en Zuun en het project ‘Rainbow4kids‘. We blijven ook de projecten van onze pater Jef De Laet in Congo steunen.
2008-09-10-sint-lutgardiskerk_zuun_2U bent welkom tussen 10.30 u. en 20.00 u. De keuken is open vanaf 11.30 u.
Dit eetfestijn gaat door in het Parochiecentrum Sint-Lutgardis, A. Quintusstraat 22 te Sint-Pieters-Leeuw.
Op het menu ondermeer: pompoensoep; kaaskroketten; croque monsieur; witte en/of zwarte pensen met appelmoes of sla; Vlaamse stoverij op jagers wijze met sla en dit alles met frietjes. Er is een aangepast kindermenu voorzien. Als dessert kunt u kiezen voor een ijscoupe of een lekker stukje taart.

%d bloggers liken dit: