SINT-PIETERS-LEEUW / HUIZINGEN: – Wandelclub Sint-Pieters-Leeuw vzw organiseert op zondag 11 oktober 2009 zijn 3de ‘Lambiektocht’.

2009-10-11-3e-lambiektochtStart in het Provinciedomein Huizingen,Torleylaan 100,1654 Huizingen(gratis toegang domein) tussen tussen 8u en 15u voor afstanden 4, 6, 12, 17 en 23 km naar keuze.
Inschrijving voor de wandeling: 0,75 euro.

De verschillende afstanden brengen de stappers naar de mooiste plekjes in Huizingen, Beersel en Dworp. De Bruine Put en de Berg van Beersel horen er bij. In de startplaats en de controleposten kunnen de wandelaars oude geuze, oude kriek en andere streekbieren degusteren. De brouwerijen Oud Beersel, 3 Fonteinen, Hanssens en Den Herberg die op het parkoers liggen, zullen u graag ontvangen, u rondleiden in hun bedrijf en hun bieren laten proeven.

%d bloggers liken dit: