VLEZENBEEK: – Zondag 25 september stond Vlezenbeek weer op zijn kop. KLJ Vlezenbeek hield haar startactiviteit.
2009-09-29-KLJ-Vlezenbeek_startactiviteit-1

Alle kinderen, tieners en jongeren tussen 6 en 17 jaar waren welkom. Bij de jongens stonden avontuurlijke opdrachten op het programma zoals bijvoorbeeld deathride. Bij de meisjes werd een groot dorpsspel gespeeld met alle leeftijden samen.

Zowel bij de jongens als bij de meisjes zijn vanaf dit jaar ook kinderen vanaf 6 jaar welkom (in plaats vanaf 7 jaar). Dit was een groot succes: Bij de jongens werden reeds 20 nieuwe leden ingeschreven, bij de meisjes 25 nieuwe leden.

Al wie deze fantastische startdag gemist heeft, maar toch eens een kijkje wil nemen bij die fijne bende, is zeker en vast welkom!
2009-09-29-KLJ-Vlezenbeek_startactiviteit-2 2009-09-29-KLJ-Vlezenbeek_startactiviteit-3

Wat meer info:

KLJ Vlezenbeek Meisjes:

De KLJ is een jeugdbeweging waarbij een enthousiaste groep leidsters er voor zorgt dat meisjes tussen 6 en 17 jaar zich niet vervelen in het weekend. Deze meisjes worden verdeeld in 4 leeftijdsgroepen. De kleinsten noemen we de Roodjes. Daarna word je al een grote Blauwe meid. De pubermeisjes voelen zich op en top thuis bij de Geel. En tenslotte kan je je nog eens volledig laten gaan met veel Groene power in de oudste groep.

Om de 2 weken komen we op zondag voor een paar uurtjes samen om iets leuks te doen met je groep. Zo zal je wel eens knutselen, sporten, kwissen, een uitstapje doen, eens ravotten in het bos,…

We organiseren ook enkele grote activiteiten, samen met de jongens KLJ. Namelijk een pannenkoekenbak, de kerstfuif en de fiets- en wandeltocht.

Het werkjaar sluiten we af met een absoluut hoogtepunt: het kamp. Gedurende 10 dagen, van 21 tot 31 juli, amuseren we ons met allerlei spelen, een één- of tweedaagse, bos- en dorpsspelen, avondactiviteiten,… en een kampvuur als afsluiter.

Contactpersonen: Evi Frans 0497/48 88 00  evi.frans@scarlet.be en Jasmien Deschuyffeleer 0498/40 80 09 Jasmien.deschuyffeleer@hotmail.com

KLJ Vlezenbeek Jongens:

2009-09-29-KLJ-Vlezenbeek_startactiviteit-5Onze jeugdbeweging telt een kleine honderd jongens tussen 6 en 17 jaar. Er zijn drie leeftijdsgroepen die begeleid worden door een vaste leiding. De verschillende groepen komen om de veertien dagen samen: de oudsten op zaterdag en de jongsten op zondag. In de paasvakantie vinden onze twee- en driedaagse plaats en van 21 juli tot en met 31 juli is er het jaarlijks kamp.
2009-09-29-KLJ-Vlezenbeek_startactiviteit-4Er zijn ook heel wat gemeenschappelijke activiteiten met de KLJ-meisjes, waar soms ook het hele gezin wordt op uitgenodigd. Een jeugdbeweging betekent voor ons in de eerste plaats spelen, knutselen, ravotten, samen leren werken,…

Contactpersoon: Mathias Claes 0474/29 48 11 claesmathias@gmail.com

bron tekst en foto’s: Evi Frans www.kljvlezenbeek.be

Share

%d bloggers liken dit: