REEKS-IN-DE-KIJKER_Leeuwse-verenigfingen
ZUUN: – De KWB (Kristelijke WerknemersBeweging) is een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport, uitstappen voor het hele gezin.
Als lokale afdeling binnen deze overkoepelende beweging timmert KWB Zuun aan een solidaire en warme samenleving, waarbij het menselijk contact op lokaal vlak centraal staat. Zo organiseert onze afdeling, die momenteel de grootste is in het Pajottenland, onder meer volgende activiteiten

2008-05-19-kwb-zuun_tornooi-andre-mertens-2

  • een wekelijkse petanque-competitie en een maandelijkse kaartavond-competitie
  • twee tot drie vrijdagen per maand de mogelijkheid tot zwemmen tegen verminderd tarief
  • meerdere wandel- en fietstochten per jaar, waaronder de Harry Potter-wandeling
  • een gezinsweekeinde in april – mei
  • kooklessen voor mannen
  • culturele uitstappen (Festivaria in Berlare, groepsbezoeken aan tentoonstellingen of bedrijven, enz)
  • een kaas- en sportdag, een familiekwis, de Startdag die altijd een hoogtepunt vormt in ons werkjaar, het Sint-Sylvesterfeest, diverse foto- en filmreportages, sociale acties, enz

KWB-Zuun_Kooklessen

Kijk gerust eens naar de reportages inzake onze voorbije activiteiten.
KWB Zuun werkt geregeld verenigingsoverschrijdend met andere organisaties en richt zich tot een publiek van alle leeftijden. Tot onze vreugde stellen we overigens vast dat meer en meer jongere gezinnen met hun kinderen zich lid maken en actief deelnemen aan het verenigingsleven, ook van buiten de gemeente.
Wenst u meer inlichtingen omtrent onze verenging en / of wenst u lid te worden, neem dan contact op met een van onze bestuursleden.
Een lidmaatschap, dat loopt per kalenderjaar, bedraagt in 2009 € 23,00 per gezin. Als lid krijgt u geregeld kortingen, bijvoorbeeld bij de deelname aan het Sint-Sylvesterfeest, de GOVAKA-reizen, enz. Het loont dus zeker de moeite om lid te worden !
Bron: Jan Morre

Share

%d bloggers liken dit: