mnmSINT-PIETERS-LEEUW: – Het gemeentepersoneel van Sint-Pieters-Leeuw doet vrijdagmorgen rond 9 uur mee aan de “heetste kwis” van radiostation MNM (www.mnm.be).

Milieuambtenaar Ben Vanhoorebeek zal proberen om in 30 seconden zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven!

Indien het gemeentepersoneel wint zorgt MNM ervoor dat ‘Ben&Jerry In The City’ vandaag nog voor de nodige verfrissing komt zorgen in Sint-Pieters-Leeuw met massa’s Ben&Jerry’s ijsdozen, plastic palmbomen, loungzetels en hopen sfeer.

UPDATE 1: –  Milieuambtenaar Ben Vanhoorebeek gaf met de steun van vele collega’s het beste van zich zelf en won zo de quiz !

Na de spannende vragenronde waarbij zowel het Leeuwse gemeentepersoneel als de tegenkandidaat 6 juiste antwoorden wisten te raden, kwam het op de schiftingsvraag aan! Geloof het of niet, maar het gemeentepersoneel trok aan het langste eind en haalt zo 1000 gratis ijsjes van Ben & Jerry’s naar Sint-Pieters-Leeuw.

KOM OP VRIJDAG 28 AUGUSTUS OM 15U30 NAAR DE WEKELIJKSE MARKT !!!  —> 1000 gratis ijsjes

Ben Vanhoorebeek: ” Om 15.30 zal de promowagen van Ben & Jerry’s op de wekelijkse markt staan!
Dat leek ons fijner dan op de parking van het gemeentehuis en zo kunnen de inwoners meegenieten van de overwinning van het gemeente personeel.”

2009-08-28-MNM-ijsjes

UPDATE 2: Vele blije gezichten vanmiddag op de wekelijkse markt aan De Rink.
Dankzij de winst van het gemeentepersoneel had radiozender MNM een Ben & Jerry’s ijs  stand opgezet ter hoogte van de Sint-Pieterskerk.  De gratis ijsjes werden door jong en oud gesmaakt.

Burgemeester Lieve Vanlinthout: “ Iedereen is eigenlijk prettig verrast. De mensen verwachten zich daar niet aan. En voor ons is dat ook lekker. Vandaag letten we niet op onze lijn!

Share

%d bloggers liken dit: