VLEZENBEEK: Zangensemble Akkoord is op zoek naar een nieuwe dirigent(e) die samen met hen hun kooravontuur wil verder  zetten.
Zij staan alvast open voor nieuwe uitdagingen!

zangensemble-akkoord_Vlezenbeek-2
(
archieffoto)

Zangensemble Akkoord is een enthousiaste groep van tien zangers die beschikt over een ruim en gevarieerd repertorium, gaande van Kerst- & kerkliederen tot popnummers, ook het Nederlandstalige lied komt bij hen ruim aan bod!

Ze engageren zich in de parochiegemeenschap van Vlezenbeek, Oudenaken en Sint-­Laurens-Berchem door het opluisteren van een viertal liturgische vieringen per jaar. Akkoord bracht ook jaarlijks een concert: “Vrienden van de poëzie” (2007), “Puppets on a string” (2008), “Geef me een bees!” (2009). Daarnaast verzorgden ze o.a. een aantal huwelijksvieringen en namen ze deel aan de jongerenkorenavond, uitgaande van LJD, te Grimbergen.

Heb je interesse, ideeën of wens je meer informatie,
neem dan contact op met Geertrui Magnus, 0487/10.43.82
geertrui_magnus@hotmail.com

%d bloggers liken dit: