LONDEN / SINT-PIETERS-LEEUW: – De tweede ronde in Wimbledon is het eindstation geworden voor Kristof Vliegen.

2009-06-22-Kristof-VliegenKristof Vliegen (ATP 82) had het niet getroffen met zijn tegenstander in de tweede ronde.
Hij verloor nipt van de Spanjaard Fernando Verdasco, de nummer acht van de wereld: 7-6 (7/3), 6-7 (3/7), 7-6 (7/4), 6-4.

Vliegen en Verdasco waren aan mekaar gewaagd. De eerste drie sets werden telkens beslist in de tiebreak. Vliegen won de tweede nadat hij Verdasco knap gepasseerd had. In de derde tiebreak gaf hij een 4-1-voorsprong uit handen.

Breaks waren zeldzaam. Beide spelers serveerden erg goed. Vliegen was de enige die zijn opslag een keer moest afgeven. Bij 5-4 in de vierde set verloor hij zijn opslagspel. Dat kostte hem de wedstrijd.

%d bloggers liken dit: