logo_GLTTSINT-PIETERS-LEEUW: – In 2008 vertrouwde de gemeente Sint-Pieters-Leeuw de organisatie van zijn taalcursussen toe aan het GLTT-CVO.

Als Centrum Voor Volwassenenonderwijs is het GLTT een gevestigde waarde in de regio met campussen in Halle en Sint-Genesius-Rode. Naast vijftien taalopleidingen kan u er eveneens terecht voor cursussen boekhouden (vanaf 2008 ook graduaat boekhouden) en informatica.
Dankzij het succes van de ingerichte taalopleidingen in Sint-Pieters-Leeuw wordt het cursusaanbod vanaf september 2009 verder uitgebreid.

Inwoners van Sint-Pieters-Leeuw die Nederlands, Frans, Engels, Spaans en Italiaans willen studeren, hoeven zich dankzij het gemeentebestuur en GLTT inderdaad geen zorgen te maken. Beginners krijgen vanaf september nog steeds de kans om een basiscursus te volgen. De cursisten die vorig schooljaar reeds een basisopleiding volgden, kunnen de reeds opgedane kennis en vaardigheden verder uitdiepen.

Om alle inwoners een optimale dienstverlening te verzekeren gaan er op diverse locaties en tijdstippen info & inschrijvingssessies door.

In het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw, Pastorijstraat 21 te 1600 Sint- Pieters-Leeuw op dinsdag 16 juni van 19.00 tot 21.00 uur en op woensdag 2 september van 19.00 tot 21.00 uur.

Op Campus Halle, A. Demaeghtlaan 40, 1500 Halle en Campus Rode,
Schoolstraat 2, 1640 Sint-Genesius-Rode van maandag 24 augustus tot vrijdag 5 september op weekdagen van 19.00 tot 21.00 uur en op zaterdagen van 9.30 tot 11.30 uur. In september zaterdagen van 9.30 tot 11.30 uur.

Over enkele weken zal het volledige programma bij iedere inwoner van de gemeente Sint-Pieters-Leeuw in de brievenbus vallen. Ondertussen kunnen ‘leergierigen’ reeds terecht op www.gltt.be of  02/358 28 97.

%d bloggers liken dit: