2009-02-01-hoebelbike-veldrit-cyclocross_1
Terwijl men zich in Hoogerheide (Nederland) klaarmaakte voor de WB veldrijden werd deze voormiddag in Vlezenbeek (Sint-Pieters-Leeuw) op de terreinen van de Baljuwhoeve een hoebelbike veldrit-cyclocross gereden. De organisatoren hadden voor een mooi parcours van 1.8km gezorgd. Op een bevroren ondergrond reden de deelnemers 40 minuten + 1 ronde om te beslissen wie de snelste was.

2009-02-01-hoebelbike-veldrit-cyclocross_2
De 39 deelnemers maakten er een snelle cross van. Van bij de start voerden de broers Schols het tempo op en gingen ze op kop rijden. In een millimeter sprint klopte  Steven Schol zijn broer Dieter. Derde werd Bart Schollen. Hierna volgde een mooie strijd voor de vierde plaats die behaald werd door Stefan Neirinckx voor Koen Van Kerckhoven die vijfde werd.

Meer info via www.hoebelbike.be en www.wvz.be

Plaats Deelnemer Category Punten
1 schol steven A 48
2 schol dieter A 47
3 schollen bart A 46
4 nerinckx stefan B 45
5 van kerckhoven koen A 44
6 depaepe davy A 43
7 keuleers philip A 42
8 vanton lander A 41
9 de man sam A 40
10 laforge eric C 39


Dubbelklik op de foto’s om ze in groot formaat te bekijken.

%d bloggers liken dit: