KVG Sint-Pieters-Leeuw organiseert een rolstoelwandeling ivm mobiliteit.
Parochiecentrum, René Balléstraat 6 van 14.00 tot 17.00 uur.
Inkom gratis, zaal toegankelijk voor rolstoelen.

Deze zesde editie wordt georganiseerd door de Katholieke vereniging voor gehandicapten en Betty Van Laethem in samenwerking met het gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw.

De sociale en welzijnsdienst staat in voor de coördinatie van dit project. Medewerkers van vzw ‘De Poel’ staan mee in voor het transport van de deelnemers, het Rode Kruis zorgt voor bijstand en de Lokale Politie begeleidt de wandeling.

Iedereen welkom, afspraak om 14.00 uur aan de ingang van het parochiecentrum, R. Balléstraat te 1600 Sint-Pieters-Leeuw. De wandeling zal ongeveer anderhalf uur duren en wordt besloten met een gezellig samenzijn.

%d bloggers liken dit: