Sint-Pieters-Leeuw / Vlaams-Brabant: – Op maandag 1 september 2008 breidt De Lijn haar schoolaanbod in Vlaams-Brabant uit. Scholieren uit de regio Leuven krijgen er dan drie gloednieuwe schoolbussen bij. In de regio van het Pajottenland voegt de vervoermaatschappij schoolritten toe op vijf bestaande lijnen.

Voor Sint-Pieters-Leeuw is er een uitbreiding op Lijn 142:

Lijn 142 Brussel – Gaasbeek – Leerbeek

Scholieren uit Vlezenbeek, Gaasbeek en Sint-Kwintens-Lennik kunnen vanaf maandag naar het Sint-Godelieve-Instituut in Sint-Martens-Lennik met lijn 142. Een aantal bussen zullen op weekdagen in functie van de scholen immers doorrijden tot aan de school.
zie PDF doc: http://www.delijn.be/images/142_schoolritten_tcm7-5671.pdf

Voor meer informatie over en de dienstregeling van het vernieuwde schoolaanbod kunnen reizigers terecht op de website www.delijn.be of op het infonummer 070 220 200.

%d bloggers liken dit: