Sint-Pieters-Leeuw / Vlaams-Brabant: – De weg kwijt in Vlaams-Brabant? Geen probleem want de nieuwste editie van de Wegwijs XL rolt van de persen. Deze provinciale gids bevat een schat aan informatie over het provinciebestuur, de 65 Vlaams-Brabantse gemeenten en nog veel meer…
 
Het overzicht van de provinciale politiek en administratie vormt de kern van het gratis boekje, dat 189 bladzijden telt. Daarnaast is er een overzicht van alle subsidies en van de veiligheidsdiensten, zoals politie en brandweer.
 
“Wegwijs Vlaams-Brabant is stilaan een bijbel voor al wie geïnteresseerd is in onze provincie. De nieuwste editie staat boordevol informatie en weetjes over onze regio. De inwoners vinden er alle contactgegevens van hun gekozenen, de diensten waarop ze een beroep kunnen doen, maar ook die van hun gemeente. Niets werd vergeten om het bestuur zo helder mogelijk voor te stellen aan de burger” stelt Jean-Pol Olbrechts, gedeputeerde voor informatie.
 
Alle geïnteresseerden kunnen de nieuwe Wegwijs XL Vlaams-Brabant gratis aanvragen via de mediatheek van de provincie Vlaams-Brabant, http://mediatheek.vlaamsbrabant.be

%d bloggers liken dit: