sint-pieters-leeuw_aankondiging-coloma-prestige-2
Sint-Pieters-Leeuw: – Van vrijdag 14 maart tot zondag 16 maart 2008 opent het Gemeentelijk Cultureel Centrum Coloma in het prachtige gelijknamige park zijn deuren voor de ColomaPrestige II, een kunstige beurs waar de klasse zo van afstraalt. Acht bedrijven uit Sint-Pieters-Leeuw en omgeving etaleren er het beste uit hun aanbod. In alle hoeken en kanten van dit zestiendeeeuwse waterkasteel vindt de bezoeker een hoogstaand kwalitatief, mooi of nuttig product om even bij stil te staan en weg te dromen.
Omdat Coloma en cultuur onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden presenteren aquarelliste Rita Cornelis, beeldhouwster Hilde Van Impe en kunstschilder Betty D’Herde de mooiste werken uit hun oeuvre.
U vindt er gegarandeerd uw gading op
vrijdag van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag van 14.00 tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 tot 20.00 uur.
Het restaurant is het hele weekend doorlopend geopend.

ColomaPrestige II wordt prestigieus dankzij:
Vandeperre BMW St-Pieters-Leeuw, De Maretak Halle, Juweliers Nachtergaele Ninove, Huis Vossen Lennik, Brasserie Vincent & Restaurant Van Gogh Vlezenbeek, An & Oog Vlezenbeek, Naëlle Instituut Vlezenbeek, Meubelen Jean Vastiau nv Sint-Pieters-Leeuw.

%d