2007-10-1_jvb-bib-leeuw.jpg
Sint-Pieters-Leeuw: – Tijdens de verwendag van de hoofdbibliotheek kregen de bezoekers een lekkere wandelbrunch aangeboden, met sfeervolle achtergrondmuziek van de groep “Fafoul”. buiten koffiekoeken kon men er vooral genieten van lekkere hapjes van producten uit eigen streek.
De “Week van de Bibliotheek” loopt nog tot 20 oktober met als thema “Het leven van A tot Z”. In de bib vind je de chaos van het volle leven, netjes gerangschikt van A tot Z. Je treft er 243 moorden en 65 affaires aan op slechts 2 vierkante meter.  En die kan je allemaal uitproberen, zonder risico! De bib inspireert, laat je fantasie op hol slaan, biedt antwoorden en oplossingen. Voor iedereen, hoe oud, jong, zelfverzekerd of vertwijfeld je ook bent. Niemand is onder één noemer te vangen, we zijn veelzijdiger dan we zelf denken.  De bib wil net zo veelzijdig zijn en met je mee groeien. Dag na dag.
Een week vol verrassingenTijdens de Bibweek zet de bib haar feestelijkste beentje voor. Iedereen is welkom om eens te komen proeven van het massale aanbod en de grote gastvrijheid. Wat staat er allemaal op het programma ? * Bibliotheekleden met een naam of voornaam die met een “B” begint, krijgen een leuke “B-gadget”, waar we verder nog niks over verklappen … Op 21 oktober van 9.30 tot 12.30 uur komt er nog  een bloembinder naar de hoofdbibliotheek. Hij komt ons de kneepjes en de weetjes van het vak vertellen. In een spontane, gezellige sfeer kunnen de bibliotheekbezoekers genieten van al het moois.

%d