SINT-PIETERS-LEEUW: – Zondag 19 november 2023 om 15 uur in de Sint-Pieterskerk Rink: Jolente De Maeyer en Nikolaas Kende Beethoven Sonates.
Een van de toonaangevende Belgische violisten, Jolente De Maeyer, wordt geprezen om haar virtuositeit en haar doorleefde interpretaties. Nikolaas Kende wordt geroemd om zijn poëtisch spel en oprechte, passionele muzikaliteit.

• Jolente De Maeyer, één van de vooraanstaande Belgische violisten, wordt geprezen om haar virtuositeit en doorleefde interpretaties. Ze is een buitengewoon veelzijdige artieste die meerdere prijzen heeft gewonnen en lovende recensies kreeg voor zowel haar live-optredens als haar opnames.
• Nikolaas Kende wordt bewonderd om zijn poëtisch spel en oprechte, gepassioneerde muzikaliteit, waarbij critici zijn gevoelig en visionair muzikaal talent hebben geprezen.
• In 2023 staan Jolente De Maeyer en Nikolaas Kende als vast duo 20 jaar op de planken. Om dat te vieren, pakken ze in het najaar 2023 uit met een groots programma met late vioolsonates van Beethoven.
• Prijs: 18 euro, 10 euro (-26 jaar), UiTPAS kansentarief 3,60 euro – klik hier voor tickets

%d