SINT-PIETERS-LEEUW: – Van 21 tot en met 29 oktober 2023 vindt in het Colomakasteel de fototentoonstelling ‘Focus 2023’ plaats. Alle dagen toegankelijk van 14 tot 20 uur – toegang gratis.

In het Colomakasteel tonen 10 Vlaams-Brabantse fotografen hun recente werk. Ze leerden mekaar kennen tijdens een cvo-opleiding Fotografie en toonden hier twee jaar geleden al hun afstudeerwerk met “Focus 2021”. Dat smaakte naar meer en deze keer tonen ze met “Focus 2023” elk voor het eerst een nieuw project waar ze al een tijdje aan werken.
Fotografen met een verhaal, die het alledaagse een beetje anders bekijken of het bijzondere onverwacht weten te belichten. Ze tonen een waaier aan onderwerpen, van abstracte foto’s tot natuurbeelden, landschappen vanuit telkens weer andere invalshoeken, soldatenbegraafplaatsen, filmische could-be-portretten, sacrale totems of stellen zich vragen over “water”.
Stellen tentoon: Ronny Harnie – Linda Hendrickx – Paul Mariën – Jos Sammels – Els Strijckmans – Guido Van den Troost – Peter Vanderkelen – Nicole Vandevelde – Marie-France Van Loock – Lea Winkeler

%d