SINT-PIETERS-LEEUW: – Deze voormiddag namen de N-VA-afdelingen van Sint-Pieters-Leeuw, Halle en Beersel voor het tweede opeenvolgende jaar deel aan de River Cleanup Day. Door sluikstortafval en zwerfvuil te verwijderen aan de oevers van en in het kanaal Brussel-Charleroi.

Na het succes van vorig jaar, wilden onze afdelingen deze wereldwijde schoonmaakactie verder zetten”, beklemtoont Kristof Beckers van de N-VA-afdeling Sint-Pieters-Leeuw.
Opnieuw kozen we voor het kanaal Brussel-Charleroi. De afvaloverlast komt zelden in beeld, maar is daarom niet minder aanwezig”, verklaart Sven Pletincx, bestuurslid van N-VA Halle.. “Ook dit jaar hebben we op één voormiddag een indrukwekkende hoeveelheid afval en zwerfvuil verzameld.”
We roepen ook op om bij elke vaststelling van zwerfvuil of sluikstorting aangifte te doen in de eigen gemeente”, benadrukt Joris Verbist, ondervoorzitter van N-VA Beersel.
Meer info: www.river-cleanup.org

%d bloggers liken dit: