SINT-PIETERS-LEEUW: – Ben jij tussen de 14 en 30 jaar? Ben je gebeten door muziek, dans of performance ( theater, goochelkunst, poetry,…)? Spring dan mee in dit “Spring Plank” project en laat zien dat onze regio barst van het talent! Je maakt en praat met 3 makers/performers uit het werkveld en gaat het komende jaar samen met hen aan de slag om je talenten verder te laten groeien. Interesse? Schrijf je dan zeker voor 19 september 2023 in.

Wat is springplank?
Springplank is het nieuwe project van de jeugd- en cultuurorganisaties in de regio Pajottenland & Zennevallei. We zijn ervan overtuigd dat onze regio volloopt met jong talent! Met dit project willen we jonge makers een springplank geven om hun talent te ontwikkelen en te tonen aan het brede publiek. We werken hiervoor binnen drie disciplines: muziek, dans en performance. Met Springplank worden deze jongeren professioneel ondersteund door coaches en gestimuleerd om te dromen, zichzelf te ontplooien en uiteindelijk op het podium te tonen wat ze kunnen!

Disciplines:
• Dans – Zin om een eigen dansvoorstelling neer te zetten aan het einde van dit traject? Laat je bewegingstaal de vrije loop en laat je bij dit unieke creatietraject begeleiden door Nina.
• Muziek – Goesting om samen met Lady Blaxx aan je nummers te knutselen en tips te krijgen om je live optreden te doen knallen? Laat je inspireren en geef je muzikale carrière een stevige duw in de rug.
• Performance – Heb jij passie voor theater, poëzie, … en wil jij je performance versterken? Stel je dan zeker kandidaat om je te laten inspireren en begeleiden door Luc Nuyens, een grote naam in de theaterwereld.

Inschrijven doe je via www.springplankproject.be.
Stel je, al dan niet met een aantal vrienden, kandidaat binnen jouw discipline voor 19 september 2023.

Springplank is een regionaal artistiek project voor jongeren uit het Pajottenland en de zennevallei.
Met dank aan CC ‘t Vondel, GC De Boesdaalhoeve, CC De Ploter, CC De Meent, Halle, Dilbeek, Ternat, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, Jeugdregio Pajottenland (Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik en Pepingen), Roosdaal, Liedekerke, Destelheide en Zender.

%d bloggers liken dit: