VLEZENBEEK: – Heel het dorp van Vlezenbeek leek zaterdagavond afgezakt te zijn naar de schuur van Keymolen voor de boekvoorstelling van Hugo Schoukens. Hugo schreef een boek  over de impact van jeugdbeweging KLJ op zijn later professionele leven: “De kracht van de jeugdbeweging” .

Tal van gastsprekers waren uitgenodigd om te komen vertellen over hun ervaringen in de jeugdbewegingen en hoe die later hun leven hebben beïnvloed. Onder hen ook Willy Sommers die ook lid was van KLJ Vlezenbeek en tevens de boekvoorstelling muzikaal opluisterde. Zo werd voor vele KLJ aanwezigen de boekvoorstelling ook een beetje een reünie.

De opbrengst van het lanceringsevent en de opbrengst van de verkoop van het boek schenkt Hugo Schoukens integraal aan KLJ Bouw, de vzw die zich bezig houdt met de inrichting van de toekomstige nieuwe KLJ-lokalen in Vlezenbeek.
Het boek is vanaf nu ook te koop bij De Markt Vlezenbeek.
Meer info: https://hugoschoukens.be

%d