SINT-PIETERS-LEEUW: – Noteer nu reeds in je agenda: zaterdag 8 juli 2023 vanaf 18:00 uur organiseert vrijetijdsdienst BruL het gratis evenement: “Vlaanderen Feest” in het Colomapark.
19 uur: Aaron Blommaert

21 uur: Straffen Toebak
23 uur: 2Fabiola
24 uur: DJ

Aaron Blommaert is een Belgisch acteur, zanger en presentator. Hij is vooral bekend als leadzanger van de band BOBBY en als Raven, de verloren zoon van Lars De Wulf, in Familie en heeft meegespeeld in 4ever en #LikeMe op Ketnet. In 2023 won hij het derde seizoen van The Masked Singer als Tovenaar.

Straffen Toebak staat garant voor een show gevuld met de grootste Nederlandstalige Hits kortom een muzikaal totaalspektakel dat niemand onberoerd zal laten.
Met eigenzinnige interpretaties die ze geven aan talloze, onsterfelijke Nederlandstalige hits maken wij van uw happening een knallende party.
Het repertoire gaat van De Kreuners tot Clouseau, van Paul De Leeuw tot Borsato, van Rob de Nijs tot Raymond van het Groenewoud en ga zo maar door….

Wie ‘populaire danceband’ zegt, zegt 2Fabiola. 2 Fabiola is sinds vele jaren een dance-sensatie om ‘u’ tegen te zeggen.
In de gouden jaren 90 scoorden ze de ene hit na de andere. In 2014 lieten ze opnieuw van zich horen. Ze namen deel aan de préselecties voor Eurosong en brachten de superhit ‘She’s After My Piano’ uit. In het voorjaar van 2022 waren ze te zien in ‘Liefde Voor Muziek’.
De set die 2Fabiola brengt bestaat uit hits van vroeger en nu. They will lift you up to the highest emotions! 2 Fabiola blaast het dak er af, het feest barst volledig los!

%d bloggers liken dit: