SINT-PIETERS-LEEUW: – Julien Tondeur (84) en Chrétienne Vienne (83)  uit de Jan Vanderstraetenstraat in Sint-Pieters-Leeuw vierden hun 60 jaar bruiloft.  

Ze leerden elkaar in bioscoopzaal Realto in Lennik kennen en hadden zeven jaar verkering alvorens ze trouwden. Hun gezin groeide met dochter Carina, schoonzoon Patrick en kleindochter Aurélie met haar vriend Alex en achterkleinzoon Liam die hun oogappel is. Julien bestuurde eerst de (boeren) tram en reed later met de bus voor De Lijn. Chrétienne werkte eerst in de ASLK, nu BNP Paribas. Samen trekken ze regelmatig naar hun buitenverblijf waar ze kleine klusjes uitvoeren. Julien kijkt graag naar voetbal en leerde ook werken met de computer. Chrétienne zorgt voor het huishouden en houdt van het decoreren van hun huis en buitenverblijf.

%d bloggers liken dit: