VLEZENBEEK: – Op zondag 7 mei 2023 van 10 tot 14 uur besteden we op de parking van het Gemeenteplein in Vlezenbeek opnieuw aandacht aan de Korte Keten: de rechtstreekse verkoop van producent aan consument. Zo kan de landbouwer zijn prijs, de productiemethode en het aanbod zelf bepalen.

Onder de noemer “Lekker lokaal” staan lokale producten recht van bij de boer, voor de derde keer, in de schijnwerpers.
Die dag brengen een aantal Leeuwse standhouders hun producten rechtstreeks aan de man! We genieten van lokale bieren en frisdranken, een streepje muziek en het heerlijke aanbod van onze standhouders. Kom langs en steun onze Leeuwse producenten!

Wil je meer lokaal? Ook op de wekelijkse vrijdagmarkt van onze gemeente kan je lokale, verse producten kopen. Zo gaan we allemaal lokaal!

%d bloggers liken dit: