VLEZENBEEK: – Vrijdagavond namen meer dan 250 deelnemers in kleine groepjes deel aan de mini-editie “Dropping The Challenge”. Deze editie had plaats in Dilbeek.

The Challenge is een evenement van De Speelvogel.
De Speelvogel is een vereniging uit Vlezenbeek, opgericht door enkele oud-leiders van KLJ Vlezenbeek. Na de geweldige KLJ-jaren bleef de zin om activiteiten te organiseren in het bloed zitten. De voorbije 10 jaren organiseerden ze tal van grote en kleine activiteiten.

‘The Challenge’ is een dropping voor jong en oud. Vanaf 18 jaar beleef je samen met je collega’s, vrienden, kennissen, familie,… een geweldige avond. De organisatoren hechten hierbij belang aan het totale concept en de totale beleving. Zowel de avond zelf als de avonden ervoor kon je samen met je teamleden heel wat plezier beleven. Samen opdrachten tot een goed einde brengen en elkaar naar de eindlocatie helpen dat is bij elke editie het doel.

Dropping The Challenge: “Beste deelnemers, in 2024 komen wij opnieuw met een volwaardige The Challenge-editie zoals je die van ons gewoon bent. Of nee, een editie die eigenlijk nog straffer zal zijn! Wij maken er alvast werk van.”

Deze slideshow vereist JavaScript.

bron en meer info: https://www.the-challenge.be

%d bloggers liken dit: