SINT-PIETERS-LEEUW: – De ophaling restafval in Sint-Pieters-Leeuw van vrijdag 16 december wordt verschoven naar zaterdag 17 december 2022. Bij Intradura is men genoodzaakt om de planning bij te sturen door de afwezigheid van chauffeurs door ziekte.

Intradura kampt op dit ogenblik met heel wat zieke chauffeurs, waardoor de ophaling restafval in Sint-Pieters-Leeuw niet kan doorgaan op vrijdag 16 december.

Wij vonden onmiddellijk voldoende collega’s bereid om deze ophaling op zaterdag 17 december te kunnen uitvoeren. Zo kan de afvalophaling gewoon doorgaan, maar een dag later dan je gewend bent”, aldus Operations Manager Intradura, Gunther Van Heymbeeck.

Je plaatst je afval dus deze keer vrijdagavond na 18u of zaterdagmorgen voor 6u buiten. De afvalophalers komen het afval ophalen op zaterdag 17 december 2022.

 

%d bloggers liken dit: