SINT-PIETERS-LEEUW: – In 2022 daagde Sport Vlaanderen de sportdiensten opnieuw uit om beleving toe te voegen aan hun initiatieven en zo hun inwoners aan het sporten en bewegen te zetten. Dit kuonden ze doen aan de hand van 6 criteria. Sportdiensten die 4 van de 6 criteria tot een goed einde brachten, werden in Gent gehuldigd en mogen zich 1 jaar lang een #sportersbelevenmeer-gemeente/stad noemen.
Ook dit jaar behaalde Sint-Pieters-Leeuw dankzij de inspanningen van de sportdienst en alle Leeuwse sporters  deze titel.

Deze gemeenten en steden ontvangen de titel ‘Sportersbelevenmeer-gemeente/stad 2022’:
Aalst, Aalter, Affligem, Ardooie, Assenede, Beernem, Beveren, Brugge, Buggenhout, De Haan, De Panne, De Pinte, Deinze, Dentergem, Destelbergen, Diksmuide, Gavere, Geraardsbergen, Haaltert, Halle, Harelbeke, Herzele, Hooglede, Houthulst, Ichtegem, Ingelmunster, Izegem, Kaprijke, Koksijde, Kortemark, Kortrijk, Kuurne, Laarne, Lebbeke, Lendelede, Lichtervelde, Liedekerke, Lierde, Lievegem, Lochristi, Lokeren, Maldegem, Menen, Merchtem, Meulebeke, Middelkerke, Moerbeke, Nazareth, Nieuwpoort, Ninove, Oostende, Oostkamp, Oudenaarde, Oudenburg, Poperinge, Roeselare, Ronse, Sint-Pieters-Leeuw, Temse, Ternat, Tielt, Torhout, Veurne, Waasmunster, Wachtebeke, Waregem, Wervik, Wevelgem, Wielsbeke, Wingene, Zedelgem, Zelzate, Zonnebeke, Zwalm, Zwevegem en Zwijndrecht.

%d bloggers liken dit: