SINT-PIETERS-LEEUW: – Op maandag 21 november van 14-16 uur is er een Mantelzorgcafé met voordracht: ‘samen maar toch alleen’ in LDC ‘t Paviljoentje.

Wanneer je je nu en dan alleen voelt, is dat best oké. Meer nog, eens alleen zijn kan deugd doen! Maar wanneer deze gevoelens van alleen-zijn aanhouden, kan dit wel zwaar doorwegen. Vanuit een grote betrokkenheid denk, doe en voel je als mantelzorger vooral in functie van de naaste voor wie je zorgt. Hierdoor heb je nog weinig tijd en ruimte voor jezelf. Daarnaast ben ik dikwijls gebonden aan huis en ook je vrienden en kennissen komen veelal minder langs. Tijdens dit ontmoetingsmoment is er ruimte om ervaringen te delen en je zal merken dat je niet alleen bent met deze gevoelens.

Info & inschrijven: 02 371 06 50 – lotte.dierkens@sint-pieters-leeuw.be

%d bloggers liken dit: