VLEZENBEEK: – De officiële kanalen van Warner Bros en Wizarding World hebben aangekondigd dat de magische experience Harry Potter: A Forbidden Forest Experience naar België komt! Vanaf 5 november 2022 kan je in het Groenenbergpark in Vlezenbeek deelnemen aan de Harry Potter wandeling “A forbidden forest experience”. Stap in de diepten van donkere bossen en ontdek fantastische dieren en iconische Wizarding World-momenten zoals die als nooit tevoren verlicht werden.

Een nachtelijke ervaring op een bospad gevuld met magische schepselen en toverwonderen uit de films van Harry Potter™ en Fantastic Beasts™. Ontdek na het verdwijnen van de zon de geluiden, lichten en speciale effecten die de magie van de Wizarding World tot leven brengen. Gasten kunnen in het dorp genieten van een uitgebreid assortiment heerlijk eten en drinken!
Deze nachtelijke ervaring in een schitterend bos werd gecreëerd door gelauwerde theaterontwerpers en ervaren makers.

In een van de meest iconische bosscènes uit de films van Harry Potter™ en Fantastic Beasts™ kunnen bezoekers in interactie gaan met magische karakters en hun eigen toverspreuken uitspreken waarmee de fantastische wereld tot leven komt. Ontdek centaurs, een hippogrief en andere magische schepselen alvorens een Patronus te doen verschijnen!

Het is een avond voor het hele gezin met een pad doorheen een wonderbaarlijk en schitterend bos dat tot leven komt met de magie van de Wizarding World.

Praktische informatie:
• Datum: Vanaf 5 november 2022 tot februari 2023
• Dagen: Verschillende sessies openen dagelijks
• Duur: ongeveer 60-90 minuten (het pad afwandelen duurt ongeveer 45-75 minuten)
• Prijs: Ticketprijzen beginnen rond de 29€ voor een volwassene en 19€ voor kinderen op daluren in de week. In het weekend kosten tickets meer dan 50 euro.
• Locatie: de indrukwekkende bossen van Kasteel Domein Groenenberg, Konijnestraat 170, 1602 Sint-Pieters-Leeuw
• Leeftijdsvereiste: tovenaars, heksen en dreuzels van alle leeftijden zijn welkom!
• Meer info: https://hpforbiddenforestexperience.com/brussel  en https://feverup.com/m/118270
• Zet je op de wachtlijst en krijg exclusief toegang tot tickets op donderdag 15 september om 11 uur.

%d bloggers liken dit: