SINT-PIETERS-LEEUW: – Een MaakBib is een maakplaats waar elke nieuwsgierige kan komen kennismaken met leuke tools zoals een lasercutter, snijplotter of 3D-printer.
In september start de Leeuwse bibliotheek met een aantal basisvormingen waar je met onze toestellen leert werken. Als je er alleen mee aan de slag kan gaan, dan ben je welkom op onze Open-Maakbib-Momenten. Daarnaast worden verschillende workshops georganiseerd.

Ze beginnen vanaf nul, dus er is geen voorkennis vereist. Alle leeftijden zijn welkom, jong, oud en alles er tussenin. Ideeën komen in de Maakbib tot leven. Er wordt naar elkaar geluisterd en samen creëren we een antwoord.

Inschrijven Workshop Cricut op maandag 29 augustus 2022
Op maandag 29 augustus 2022 organiseert de Leeuwse MaakBib van 13u tot 16u een workshop ‘Cricut voor beginners’ (enkel voor volwassenen).
We personaliseren een linnen draagtas. Deelnameprijs is 8 euro, ter plaatse te betalen. Inschrijven is verplicht via: https://sint-pieters-leeuw.bibliotheek.be/formulier/inschrijven-workshop-cricut?theme=4577
Wil je graag deelnemen dan is snel inschrijven de boodschap want plaatsen zijn beperkt.

%d bloggers liken dit: