SINT-PIETERS-LEEUW: – Nicolas Hulsmans, Mathieu Hulsmans en Sean De Koster van de Leeuwse padelclub openen zaterdag 25 juni 2022 hun gloednieuwe padelvelden aan het Wildersportcomplex.
De eerste van de vier courts was vanavond klaar en Nicolas en Mathieu sloegen dan ook met plezier een eerste balletje om het terrein uit te testen.

Zaterdag 25 juni 2022 van 9 tot 11u30 gratis initiatie padel.

Lanceringskorting
Gedurende de eerste twee weken kan iedereen genieten van een lanceringskorting van -50% op de huur van een LPC-court. Boek snel een terrein via de app van playtomic en geniet van deze tijdelijke actie die loopt t.e.m 9 Juli 2022. Ideaal om de Leeuwse Padel Club eens te verkennen.
Meer info: www.leeuwsepadelclub.be

Bij padel moet de bal over het net op de speelhelft van de tegenstander(s) geslagen worden, zonder dat de bal eerst een van de wanden raakt. Het doel is om de tegenstander(s) te beletten de bal terug te slaan. De bal blijft echter in het spel als deze eerst de grond raakt en nadien een van de wanden. Dit zorgt voor langere rally’s Dit betekent ook dat tactiek belangrijker is dan kracht, aangezien de bal steeds kan terugkeren. De sport wordt zowel recreatief als competitief beoefend.

%d bloggers liken dit: