SINT-PIETERS-LEEUW: – De Politiezone Zennevallei heeft de intentie bekend gemaakt om een eigen trainingscentrum met schietstand te bouwen naast het Commissariaat Brabantpoort op de Pepingensesteenweg. Op de politieraad woensdagavond werd dit voorstel unaniem en eenparig goedgekeurd.

Het trainingscentrum zal aan de linkerkant van het gebouw Brabantpoort neergezet worden. De omgeving kan tevens mee ingericht worden met oa. een fit-o-meter in open lucht, zodat het trainingscentrum ook een maatschappelijke meerwaarde kan betekenen voor de bevolking.

In ondersstaande video geeft Burgemeester Jan Desmeth meer uitleg over dit toekomstige project:

1 comment

  1. Vinden dit top, gezien men niet meer afhangt van POL.FED, toch bedenkingen;
    Bij mijn weten kampt het corps al met personeels tekort ?
    Dit centrum moet permanent bemand worden, ten koste van de dienstverlening ????

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: