SINT-PIETERS-LEEUW: – In een appartement in de Joseph Depauwstraat werd een gewelddadige dood gepleegd.

Politiezone Zennevallei, het labo van de federale politie en een wetsgeneesheer zijn momenteel ter plaatse. Het parket Halle-Vilvoorde heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

UPDATE – Persbericht parket Halle-Vilvoorde:
Het parket heeft een onderzoek geopend naar een verdacht overlijden in Sint-Pieters-Leeuw vanochtend.
Het slachtoffer betreft een 27-jarige man uit Sint-Lambrechts-Woluwe.
De verdachte betreft een 27-jarige man uit Sint-Pieters-Leeuw, die de man in zijn appartement gedood zou hebben. Beiden waren kennissen van elkaar. Het motief is momenteel onduidelijk, de verdachte zal later vandaag nog worden verhoord.
Er werd nog een andere persoon aangetroffen op het appartement, een 28-jarige man uit Sint-Pieters-Leeuw. Volgens de eerste spontane verklaringen zou deze in paniek opgebeld zijn door de verdachte (die een werknemer van hem zou zijn), is hij dan ter plaatse gekomen en heeft hij de hulpdiensten gebeld. Deze zal ook nog worden verhoord.
Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord lastens de 27-jarige verdachte, en is vanmiddag ter plaatse afgestapt met de onderzoeksrechter, het gerechtelijk labo en de wetsdokter. Er zal morgen nog een autopsie gebeuren, volgens de eerste vaststellingen is het slachtoffer om het leven gekomen door steekwonden.

%d bloggers liken dit: