SINT-PIETERS-LEEUW: – et gemeentebestuur van Sint-Pieters-Leeuw organiseerde afgelopen schooljaar voor de klassen van het lagere onderwijs het Warme Williamproject waarbij veerkracht en vriendschap onder de aandacht worden gebracht. De klassen die mee stapten in het project kregen een pakket met twee uitgewerkte lessen.

De deelnemende klassen werden via een kleine wedstrijd uitgedaagd om op een creatieve manier aan te tonen hoe zij aan de slag zijn gegaan met dit project. An Speeckaert, schepen voor Jeugd en Herwig Smeets, schepen voor Welzijn gingen de winnende klas, het eerste leerjaar van basisschool de Groene Parel feliciteren met hun overwinning. Vanaf nu prijkt op hun klasdeur de sticker van Warmste Klas 2021-2022. Vrijdagvoormiddag hoefden zij geen les te volgen, maar mochten zij als winnende klas genieten van een avontuurlijke voormiddag. Onder begeleiding van Woodkid werden zij via het spel “Een voor allen, allen voor een” uitgedaagd verder aan hun team te bouwen.

%d bloggers liken dit: