SINT-PIETERS-LEEUW: – Door de grote COVID-uitbraak kon het jaarlijkse Winter-Praatcafé in december 2021 niet doorgaan. Het bestuur van Davidsfonds Sint-Pieters-Leeuw vond echter een nieuwe datum, weliswaar in de lente, om dit evenement toch nog te organiseren in goede omstandigheden.

Op zondag 15 mei 2022 bent u om 10 u 30 van harte welkom op de Roosezolder van het Colomakasteel. Zoals gebruikelijk wordt het een gespreksmoment met een aantal inwoners uit de streek, professioneel geleid door moderator Wilfried Haesen. Ditmaal zijn er twee nationaal gekende gasten voorzien, namelijk Caroline Vrijens, beter gekend als de kinderrechtencommissaris en Frederik Delaplace. Zij worden in een gemoedelijke sfeer ondervraagd over hun werk en hun leven. Lobstar zorgt voor de muzikale omlijsting.

Traditioneel is het praatcafé ook het moment waarop het Vic Feytons Erediploma 2021 uitgereikt wordt aan wie op cultureel, Vlaams of christelijk vlak een bijzondere prestatie leverde, die ook Sint-Pieters-Leeuw mee op de kaart zet. Hugo De Greef, een gerenommeerde naam in de Vlaamse en internationale kunst- en cultuurwereld, wordt deze keer gehuldigd.
Ingang : € 12 / 10 (niet-leden/ leden DF), met inbegrip van de consummaties.

%d bloggers liken dit: