2022-04-21-rodekruis-sticker2022SINT-PIETERS-LEEUW: – De sticker van Rode Kruis-Vlaanderen is van donderdag 21 april tot en met donderdag 5 mei 2022 te koop voor 5 euro. De opbrengst gaat integraal naar de Rode Kruisafdeling in jouw buurt.

Steun de Rode Kruisvrijwilligers van Sint-Pieters-Leeuw
De opbrengsten van de stickeractie gaan integraal naar de lokale Rode Kruisafdelingen. Daarmee investeren de vrijwilligers in ambulances, interventiekledij, materiaal voor eerstehulpopleidingen, materiaal voor eerstehulpposten. Ook in de verschillende fases van de pandemie zijn de vrijwilligers lokaal heel actief: van hulpposten in vaccinatiecentra, eerstehulpposten tijdens de toegelaten events, Zorgbib-activiteiten, hulp in woonzorgcentra en veel meer.

In Sint-Pieters-Leeuw kan je de sticker kopen bij:
LDC Meander – LDC Paviljoentje – LDC Negenhof – Apotheker groep Apotena – AVEVE Ruis- broek – Slagerij Wauters Rink – Beenhouwerij Speekaert Negenmanneke – Beenhouwerij Jos Negenmanneke – Apotheker Theunissen Negenmanneke – De Markt Vlezenbeek – Bakkerij De oude Smidse Vlezenbeek – Bakkerij Coloma Rink – Podoloog Karlien Lemaire – Biercentrale Schoentje – Tuincentrum Groendekor – Latté J

Je vind ons ook met een standje op de wekelijkse vrijdagmarkt van 22 en 28 april 2022 rond de Rink.
Aarzel dus niet om er één te vragen als je de affiche ziet hangen.
Ook kan je altijd terecht bij één van onze vrijwilligers, die je met plezier een sticker zullen verkopen, zelfs online kan je een sticker bestellen, informatie hiervoor kan je vinden op de website: www.koopdesticker.be/Sint-Pieters-Leeuw
2022-04-20-Interventievoertuig_Rode-Kruis_Sint-Pieters-Leeuw
Nieuw Interventievoertuig voor Rode Kruis Sint-Pieters-Leeuw
Luc De Tobel, oorzitter – Rode Kruis Vlaanderen afdeling Sint-Pieters-Leeuw: “Na 20 jaar trouwe dienst van de Mercedes Minibus, hebben we dit jaar dankzij jullie steun onder andere ons nieuw Interventievoertuig Ford Custom Minibus kunnen aankopen en uitrusten.”

%d bloggers liken dit: