SINT-PIETERS-LEEUW: – Van 1 tot 30 april 2022 organiseren de Vlaamse provincies voor de eerste keer de ‘Maand van de Markt’. Sint-Pieters-Leeuw neemt hier graag aan deel om de wekelijkse vrijdagmarkt aan de Rink eens extra in de kijker te zetten en de lokale marktkramers een hart onder de riem te steken.

Provincie gouverneur Jan Spooren bracht ter gelegenheid van de Maand van de Markt samen met de burgemeester en het college een bezoek brengen aan onze markt.

Marleen De Kegel, Schepen van markten: “ Dit jaar neemt onze gemeente met veel plezier deel aan deze actie die ondertussen over heel Vlaanderen wordt georganiseerd. De markt is de plek van lokaal kopen en verkopen, een plek van ontmoeting en samenzijn. Na 2 moeilijke jaren waarin we dankzij een goede organisatie van onze gemeentelijke diensten er toch in slaagden om onze markt veilig open te houden, willen we nu van deze promotieactie gebruik maken om onze wekelijkse markt meer bekend te maken en er meer volk naartoe te lokken. Gemeente, marktkramers en lokale handelaars hebben er samen voor gezorgd dat er driemaal een kruiwagen vol lekkers te winnen valt. De eerste winnaar kwam vandaag uit de bus. De volgende trekking heeft plaats op 15 april en we sluiten de actie af op vrijdag 29 april om 17.30u. Succes aan de marktkramers en aan de deelnemers van de wedstrijd.”

Tijdens de Maand van de Markt maak je kans op toffe prijzen of een cadeaubon van je favoriete handelaar.
Bij elk aankoop die je doet, ontvang je een invulbon. Hoe meer aankopen, hoe meer kans op winst! Ook op vrijdag 15 en 29 april staat er een promostand van de gemeente waar je je invulbonnen in een wedstrijdurne kan deponeren. De prijzen worden telkens uitgereikt om 17.30 uur. 

Deze slideshow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: