ZENNEVALLEI: – Op 22, 23 en 24 april 2022 strijkt curcus Ronaldo neer aan het kasteel in Beersel. Ze spelen er hun voorstelling Swing. Woensdag stelden CC De Meent, CC Coloma , CC De Westrand en CC t Vondel deze samenwerking op bovenlokaal niveau voor aan de pers.
De tickets verkopen als zoete broodjes. Wie er nog bij wil moet snel zijn.

Groots spektakel en kleine knipogen, swingende tonen en een vleugje verleiding…
Vergeet eventjes de rodeneuzen­ clown, met SWING maakt Circus Ronaldo een voorstelling die niet in één vakje te stoppen valt.

Een frisse waaier van speelse allround artiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de gouden jaren 40. Nestel je neer in hun charmante circustent, laat een zoetgevooisde stem je meevoeren naar de jaren 40 en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde. Wie wil dat nu niet zien?

Geloof ons vrij: het zestal van SWING zal je niet alleen charmeren met hun humor en doldwaze fratsen, maar je ook verliefd laten worden op hun ongekunstelde authenticiteit. Laat je omhullen door de warmte, de speelsheid, de heerlijke dynamiek en frisse opgewektheid van Circus Ronaldo’s jonge garde, en ontdek het circus zoals niemand je het ooit eerder toonde…

Tickets kunnen aangekocht worden via https://www.demeent.be/nl/event/4890/swing-10-

%d bloggers liken dit: