SINT-PIETERS-LEEUW: – Van 1 tot 30 april 2022 organiseren de Vlaamse provincies voor de eerste keer de ‘Maand van de Markt’. Sint-Pieters-Leeuw neemt hier graag aan deel om de wekelijkse vrijdagmarkt aan de Rink eens extra in de kijker te zetten en de lokale marktkramers een hart onder de riem te steken.

Deze maand zetten we de markt en haar marktkramers extra in de kijker. Jan Spooren, provinciegouverneur van Vlaams-Brabant, komt op vrijdag 1 april langs in onze gemeente en zal ter gelegenheid van de Maand van de Markt samen met de burgemeester en het college om 16 uur een bezoek brengen aan onze markt.

Kom zeker eens langs, snuister rond en sla een babbeltje met de marktkramers! Nog meer dan anders, zetten zij hun beste beentje voor. Maak je keuze bij de kraampjes met heerlijk vers gebakken brood of met de lekkerste patatjes. Lokaler kan haast niet.

Tijdens de Maand van de Markt maak je kans op toffe prijzen of een cadeaubon van je favoriete handelaar.
Bij elk aankoop die je doet, ontvang je een invulbon. Hoe meer aankopen, hoe meer kans op winst!
Op vrijdag 1, 15 en 29 april staat er een promostand van de gemeente waar je je invulbonnen in een wedstrijdurne kan deponeren. De prijzen worden telkens uitgereikt om 17.30 uur. Ook de handelaars langs het parcours van de markt zullen je tijdens de Maand van de Markt verrassen met een cadeaubon of iets lekkers.

%d bloggers liken dit: