SINT-PIETERS-LEEUW / HALLE: – Het is zover! Carnaval Halle 2022 gaat door op 26, 27 en 28 maart 2022!

Om alle feestvierders veilig naar de Halse binnenstad en ook weer veilig naar huis te brengen, slaan de lokale besturen uit de regio samen met De Lijn de handen in elkaar. Door Sint-Pieters-Leeuw rijden 3 carnavalbussen: 11, 55 en 66.

In de regio rijden tijdens het Carnavalsweekend verschillende buslijnen. Elk uur rijdt er minimum één bus door Sint-Pieters-Leeuw. Geen excuus meer om met een glaasje op het stuur te nemen! Alle dienstregelingen vind je hieronder.
Een veilig carnaval gewenst! Alaaf! Alaaf! Alaaf!

Bekijk de dienstregelingen en routes van de bussen door Sint-Pieters-Leeuw in PDF-vorm:
• Dienstregeling carnavalbussen

• Overzicht bus 11 Sint-Pieters-Leeuw
 
• Overzicht bus 55
Beersel – Ruisbroek
• Overzicht bus 66 Oudenaken – Lennik

%d bloggers liken dit: