SINT-PIETERS-LEEUW: –  In maart 2022 is het thema voor Jeugdboekenmaand ‘Helden en schurken’. We hebben het over dappere helden en bange helden, superhelden en huis-tuin-en-keukenhelden, helden met wapens en helden met woorden. Maar één ding staat vast: zonder held geen verhaal. En wat is een held zonder schurk? Zonder vijand, zonder pestkop, zonder spoken in zijn hoofd? Verhalen hebben hun helden en schurken nodig. En mensen hebben hun verhalen nodig.

Met de nakende verhuis van de Leeuwse bibliotheek naar landhuis De Viron in het vooruitzicht, en de nodige voorbereidingen die nodig zijn om alles in goede banen te leiden, organiseert de bibliotheek dit jaar geen grootse activiteiten.

Helemaal in Helden & Schurken-stijl kan je een verrassingspakket in de bib ophalen.
Vol leuke gadgets kom je zo te weten of jij de held of de schurk van het verhaal bent. In iedereen zit wel een klein beetje een dappere held en een schurk vol kapoenenstreken. Vraag erachter aan de balie, maar wees op tijd want OP = OP!

%d bloggers liken dit: