2018-09-01-kasteel-van-gaasbeek_01LENNIK: – Hoewel het Kasteel van Gaasbeek nog steeds in een schoonheidsslaap gehuld is door de restauratiewerken, zit het kasteelteam niet stil. Samen met grafisch bureau Soon en strategisch mastermind Sandra Rens zijn ze een rebrandingstraject opgestart. Hiertoe willen ze graag de input van de kasteelbezoekers verzamelen aan de hand van digitale rondetafelgesprekken!

• Bezocht jij het Kasteel van Gaasbeek al eens en geef je graag jouw mening?
• Kan jij je 2 uurtjes vrijmaken op vrijdag 26 november 2021 voor een digitaal rondetafelgesprek?
• Bezoek jij het kasteel het liefst in de gedaante van historisch huis? Dan vindt de sessie plaats van 10:30 – 12:30
• Bezoek jij het kasteel vooral voor de tentoonstellingen? Dan neem je het best deel aan de sessie van 14:00 – 16:00
Help jij ons graag vooruit met jouw waardevolle input? Stuur dan een mailtje naar kasteelvangaasbeek@vlaanderen.be met de sessie die jouw voorkeur geniet en wij bezorgen jou de link naar de digitale bijeenkomst. Voorbereiding is absoluut niet nodig, enkel de bereidheid om jouw mening te uiten.
Jullie waardevolle tijd en moeite belonen we graag met twee vrijkaarten om het Kasteel van Gaasbeek bij heropening te bewonderen!

%d bloggers liken dit: