SINT-PIETERS-LEEUW: – Bij goede weersomstandigheden start op donderdag 28 oktober 2021 de afwerking van de kruispunten van de Bergensesteenweg met de Georges Wittouckstraat en de Olmenlaan. De kleeflaag, toplaag asfalt en belijning zullen worden aangebracht.
Het zijn werken waarvoor de aannemer de Bergensesteenweg twee dagen volledig moet afsluiten.

Deze werken hebben extra hinder op de harde en zachte weggebruikers en op het openbaar vervoer. Er zal geen doorgaand verkeer mogelijk zijn en dit in beide richtingen, weliswaar beperkt tot twee dagen. Verkeer komende van Halle zal worden omgeleid via de Ruisbroeksesteenweg. Verkeer komende van Anderlecht, wordt zoals eerder omgeleid via de Jan Vanderstraetenstraat.

Vanaf 28 oktober zal er parkeerverbod gelden op de Ruisbroeksesteenweg.

Gemeente Sint-Pieters-Leeuw: “Wij verwachten het einde van deze fase tegen einde november 2021. Deze fase is de enige fase in het hele project van de N6, waar we geen twee versmalde rijstroken in elke richting kunnen open houden.

Alle volgende fases – tot en met de gewestgrens aan de Vogelzangbeek in Negenmanneke – hebben steeds één versmalde rijstrook in elke richting, behalve op het moment van het aanleggen van de toplaag asfalt.”

%d bloggers liken dit: