SINT-PIETERS-LEEUW: – Varen en fietsen door Brussel en de zuidelijke Groene Gordel kan op vrijdagen en maandagen. Scheep in voor een boottocht door een stedelijke omgeving in volle verandering en maak versassingen in verschillende sluizen mee. Je kan opstappen in Ruisbroek. De fiets kan gratis mee aan boord!

Op maandagnamiddag: varen van Halle naar Brussel.
Vaste data: 2/08 – 9/08 – 16/08 – 23/08 – 30/08 – 6/09 – 13/09 – 27/09/2021
Halle → Beersel → Sint-Pieters-Leeuw → Anderlecht → Brussel
Aangename namiddagboottocht van de zuidelijke rand (vanuit Halle, Beersel of Sint-Pieters-Leeuw) naar het hart van Brussel. We varen langs woonboten in de Anderlechtse dokken en langs industriële complexen omgevormd tot nieuwe lofts en appartementen, een nieuw cultureel centrum (COOP), hotel (Meininger) en een nieuw museum (Mima) aan het kanaal. Afhankelijk van uw opstapplaats maakt u versassingen mee in de sluizen van Halle, Beersel, Ruisbroek, Anderlecht en Molenbeek. U organiseert zelf de terugkeer, per fiets of openbaar vervoer. Uw fiets kan gratis mee aan boord.
Meer info en tickets: https://www.rivertours.be/nl/boottocht/7115

Op vrijdagochtend: varen van Anderlecht naar Halle.
Vaste data: 6/08 – 13/08 – 3/09 – 10/09 – 17/09 – 24/09/2021
Anderlecht → Sint-Pieters-Leeuw → Beersel → Halle
We varen van de zuidelijke rand van de hoofdstad (vanuit Anderlecht, Sint-Pieters-Leeuw of Beersel) naar Halle met, afhankelijk van uw opstapplaats, versassingen in de sluizen van Ruisbroek, Beersel en Halle.Korte stop te Halle voor een vrij verblijf in het stadscentrum of middagmaal terwijl u aan boord blijft. In de vroege namiddag varen we verder door het licht golvend landschap van de Zennevallei en maken we versassingen mee in de sluizen van Lembeek en Ittre. We ontschepen aan de voet van het Hellend Vlak van Ronquières. Terugkeer gebeurt per bus of eigen fiets.
Meer info en tickets: https://www.rivertours.be/nl/boottocht/6719

%d bloggers liken dit: