SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 11 mei 2021 sleepte de centrale keuken van het OCMW Sint-Pieters-Leeuw opnieuw het Smiley-certificaat in wacht. Daarmee bewijst de keuken dat ze blijft voldoen aan de strenge vereisten op vlak van hygiëne en voedselveiligheid die werden vooropgesteld door het Federaal Voedselagentschap inzake Voedselveiligheid (FAVV). Deze erkenning is het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen het OCMW Sint-Pieters-Leeuw, het keukenteam en Compass Group.

In de keuken werken op dit ogenblik een 16-tal medewerkers die 7 dagen op 7 met de grootste zorg maaltijden maken voor het woonzorgcentrum Zilverlinde, de drie lokale dienstencentra, de gemeentelijke kinderdagverblijven en de dienst maaltijden aan huis. Samen goed voor dagelijks zo’n 325 verse, lekkere en kwalitatieve maaltijden.
Het Smiley-label is geldig tot einde 2024 maar de inzet van de keuken om kwaliteitsvolle, veilige maaltijden te verzorgen is blijvend.

%d bloggers liken dit: