REGIO: – tijdens de zomermaanden presenteert Kris Baert elke maandagavond tot eind september “Pick-up stories” van 18 tot 20 uur op Stadsradio Halle op 105.6FM. Kris nodigt een groot aantal Bekende Vlamingen uit mèt hun platenkoffer. Daarin zitten hun 15 favoriete platen èn wellicht een pak leuke verhalen daarover.

Kris Baert: “Ik heb hier zo ongelooflijk veel zin in! Op de Stadsradio èn de podcast. Twee uur lang lekker kletsen met de meest uiteenlopende types van BV’s, over wat er in hun platenkast zit… Heerlijk zomerse babbels met, om te beginnen, de -echt waar -fantastische Garry Hagger ( maandagavond 7 juni). Dat is een onwaarschijnlijk leuke man, met tal van fijne verhalen bij zijn favoriete muziekjes. En hij heeft ook, net als ik, de fietsmicrobe te pakken. Daarna de unieke voetbalcommenator Jos Willems ( 14 juni) en -jawel- Johan Verminnen ( 21 juni). En zo gaan we de hele godganse zomer door tot eind september.”

Baert wil het programma voor het eerst ook in een podcast aanbieden.
Kris Baert:” Ik denk dat heel veel mensen die op weg zijn naar zonnige bestemmingen met plezier deze podcast zullen beluisteren, tijdens de lange ritten daar naartoe. En eens zij aan het zwembad liggen of ergens onder een boom zitten met een goed boek kunnen deze pick-up stories héérlijk zijn om naar te luisteren. Ikzelf doe niets liever dan in de wagen of op een zonnig tuinterrasje naar dit soort van programma’s luisteren. Langere, leuke babbels met boeiende medemensen afgewisseld met fijne muziek. Ik ben een geweldige fan Christel Van Dyck, op zondagmorgen op Radio 2. Het is dit soort van programma’s waar ik van hou! Ik zet er zelfs op zondag mijn wekker voor.Ik neem aan dat ik niet de enige ben. Het is mijn bedoeling om het programma telkens kort na de uitzending op de Stadsradio meteen op de podcast te gooien”.
Meer info via: http://stadsradio.be

%d bloggers liken dit: