NEGENMANNEKE: – In het hart van Negenmanneke opende Dorien Michiels tijdens volle Corona pandemie Coiff’Puur in de Frans demolstraat 16. Dorien heeft al 14 jaar ervaring als kapster. Ze wou zich onderscheiden met andere kapsalons en werkt met 100% vegan en biologische producten.

Haar ervaring leerde haar dat traditionele producten heel schadelijk zijn voor het haar en de huid. Daarom zocht ze naar de perfecte combinatie van kleuren en verzorgingen in het welzijn van het haar en de hoofdhuid.
Ik kwam uit bij bioBOTANIC. Een klein Italiaans bedrijf. Coiff’puur staat voor een beleving van je haar in een mooi natuurlijke
omgeving. Dit hebben we proberen weer te geven in het interieur, samen met mijn broer Emmerson Michiels die schrijnwerker is zaten we meteen op dezelfde golflengte. En ben ik heel fier op het resultaat.”
Coiff’Puur – enkel op afspraak via 0486 67 95 36

%d bloggers liken dit: