VLEZENBEEK: – De scorpio-ploeg van de dienst Recherche van de Politiezone Zennevallei voerde recent een controle uit van een voertuig in de Postweg in Vlezenbeek. De bestuurder poogde nog te voet de vlucht te nemen en gooide tijdens zijn vlucht verschillende voorwerpen weg. Na ongeveer een kilometer kon de verdachte te voet ingerekend worden.
Tijdens de fouille van de persoon trof de ploeg een geldsom aan van 515 euro. Dankzij de inzet van de drugshond van de naburige zone PZ Zuid, werden in het struikgewas langs de weg, waar de verdachte voorwerpen had weggegooid, 37 bolletjes verpakkingen met cocaïne teruggevonden. Het ging in totaal om 25,9 gram.
De verdachte, afkomstig uit Sint-Gillis, werd voorgeleid voor de Franstalige Onderzoeksrechter. Het verder onderzoek is alsnog lopende.

%d bloggers liken dit: